HVC Louise De Groote Apr24 5592
Beleving

Want de mooiste momenten, ontstaan aan de eettafel

Tafelen bij Hof van Cleve is een totale belevenis, een meeslepende ervaring die te voelen is in elk facet van het restaurant. Elk detail, hoe klein ook, wordt met aandacht benaderd. Voor ons zijn gastvrijheid en service even essentieel als een voortreffelijk gerecht. Op deze wijze creëren wij voor jou en je gezelschap onvergetelijke momenten om te koesteren.

HVC Louise De Groote Apr24 5656
Interieur

Belgische trots

Ondanks onze bescheiden oppervlakte zijn we terecht trots op het overvloedige talent dat ons eigen land te bieden heeft. Met de handgemaakte tafeldecoratie van Pieter Stockmans eren we onze thuisgemeente: het eierdorp Kruisem.

De kunst aan onze muren, verzorgd door Cédric Van Parys, en het tafellinnen van het gerenommeerde merk Verilin belichamen met trots het lokale vakmanschap. De stoelen zijn dan weer ontworpen door niemand minder dan Jules Wabbes, een van de meest belangrijke meubelontwerpers die België ooit heeft gekend.

Met al deze elementen wordt Hof van Cleve een bestemming die je vanaf het allereerste moment verwelkomt en waar je onmiddellijk de unieke en exclusieve sfeer proeft.

Lokaal

Duurzaam, lokaal & met respect voor het product

Met uitzicht op de weelderige Vlaamse velden, waar we dagelijks getuige zijn van de geleidelijke wisseling van de seizoenen, ervaren we het voorrecht om te vertoeven te midden van zoveel natuurlijke schoonheid.

In onze keuken werken we uitsluitend met de meest lokale & verse ingrediënten. Het wild dat we serveren komt rechtstreeks van de omliggende velden, terwijl onze vis zorgvuldig wordt geselecteerd uit de Noordzee. Met een diep respect voor het product streven we in de keuken naar minimaal verlies, waarbij alles wat bruikbaar is, volledig wordt benut.

HVC Louise De Groote Food Apr 6097
HVC Louise De Groote 0166
kunst

Cédric Van Parys

Voor de kunstinstallaties in ons restaurant doen we steevast beroep op Kris Martin, die consequent jong, Belgisch talent in de schijnwerpers plaatst. Deze keer is het de beurt aan de veelzijdige kunstenaar Cédric Van Parys die zijn werk bij ons mag tentoonstellen.

Met zijn achtergrond als architect en onderzoeker biedt Van Parys met zijn creaties een unieke en diepgaande kijk op de wereld om ons heen. Door complexe verbanden tussen monumenten, openbare ruimtes, symbolen, rituelen en esthetiek te onderzoeken, weet hij historische en culturele aspecten te vangen in zijn krachtige kunstwerken.

Van Parys voegt zowel esthetiek als diepgang toe aan onze ruimte, waardoor hij tegelijkertijd een boeiende als verrijkende ervaring creëert.

office@officeccxd.com
www.officeccxd.com