ATMOSFEER BIJ
Karakter

Een atmosfeer vol gastvrijheid, karakter en verfijning

Proeven doet u met al uw zintuigen. Daarom hebben we zorgvuldig aan elk detail gedacht: van bij het binnenkomen tot aan onze laatste handdruk. Wat we culinair bereiken, zetten we voort in stijl en interieur.

Bij Hof van Cleve tafelt u in een bijzondere omgeving, vormgegeven door Belgische ontwerpers en kunstenaars. Stuk voor stuk experts in hun vak die eigenheid, karakter en bezieling creëren. Unieke meubelstukken, speciaal ontworpen servies en tafellinnen, glaswerk, verlichting en zelfs onze maatpakken… ze dragen bij aan een verfijnde atmosfeer.

Lieve hof van cleve
samen

Een sterke en gedeelde
visie op de totaalervaring

Mijn passie voor culinair genot drijft me elke dag opnieuw. Toch is het Hof van Cleve verre van mijn verdienste alleen.

Mijn vrouw Lieve en alle leden van ons team kiezen ervoor om telkens opnieuw het beste van zichzelf te geven. Hun talent en inzet bieden mij de kans om creatief, innovatief en uitmuntend te zijn én te blijven.

Pas als u gelukkig, geïnspireerd en met een glimlach weer naar buiten stapt, bereiken wij ons doel:
van culinaire topgerechten een totaalervaring maken.

BELGISCH

Balans, authenticiteit
en subtiele nuances

Een sterrenkeuken vraagt om de beste ingrediënten. Ik ben geen man van compromissen en ga alleen voor échte kwaliteit. Ik kies bewust voor terroirproducten van Belgische bodem. Tuinders, boeren, kwekers, vissers, jagers en kaasaffineurs werken gepassioneerd om ons de absolute top van hun werk te leveren. Ik ervaar het als een voorrecht om met zoveel lokaal vers aan de slag te gaan.

Natuurlijk kijk ik ook over de landsgrenzen heen. Internationale ingrediënten zorgen voor een uitzonderlijke toets in mijn creaties. Tenslotte draait culinair plezier rond balans, authenticiteit en subtiele nuances.

Atmosphere03